Αντικατάσταση Kουφωμάτων

Εάν τα κουφώματα σας δεν καλύπτουν τις λειτουργικές και τις αισθητικές σας ανάγκες και προπάντων αν δεν νιώθετε ασφάλεια με τα κουφώματα σας ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσετε.

Ένας τεχνικός από την εταιρεία μας μπορεί να έρθει να εξετάσει τα παλαιά κουφώματα έπειτα να συζητήσει μαζί σας για το ποιες είναι οι νέες σας ανάγκες και μαζί να καταλήξετε στο αν θέλετε μερική ή ολική αντικατάσταση κουφωμάτων.

Ολική αντικατάσταση κουφωμάτων

Στην ολική αντικατάσταση κουφωμάτων ξηλώνεται τελείως το παλαιό κούφωμα και οι κάσες και τοποθετείται το νέο κούφωμα. Εάν επιλέξετε ολική αντικατάσταση έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ένα καινούριο εξ’ολοκλήρου κούφωμα και να έχετε όλα τα οφέλη του. Επιπλέον στην ολική αντικατάσταση δεν υπάρχει ο φόβος σε μερικά χρόνια να χαλάσουν οι παλιές κάσες.

Ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου

Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου είναι η εξέλιξη στην ιστορία των κουφωμάτων. Η θερμομόνωση σε ενεργειακό κούφωμα οφείλεται στην θερμοδιακοπή. Η θερμοδιακοπή επιτυγχάνεται με την χρήση του πολυαμίδιου, ένα μονωτικό υλικό το οποίο είναι κακός αγωγός της θερμότητας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Τι εννοούμε λέγοντας μερική ή ολική αντικατάσταση;

Με την μερική αντικατάσταση, τα νέα κουφώματα τοποθετούνται επάνω στις ήδη υπάρχουσες κάσες των παλαιών κουφωμάτων. Με αυτό τον τρόπο όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να μικρύνει το άνοιγμα του κουφώματος και να μεγαλώσει το πάχος της κάσας. Παρόλα αυτά η μερική αντικατάσταση είναι μια διαδικασία που γίνεται αρκετά συχνά. Τρεις από τους πιο βασικούς λόγους που προτιμάται είναι:

  1. Δε γίνονται μερεμέτια, άρα δεν χρειάζεται και η δουλειά του σοβατζή μετά.
  2.  Στην ολική αντικατάσταση χρειάζεται περισσότερος χρόνος από ότι στην μερική.
  3. Τέλος, αν δεν χρειάζονται μερεμέτια τότε μειώνεται και το κόστος της αντικατάστασης συνολικά.
Με τα ενεργειακά κουφώματα αλουμίνιου κερδίζετε:
  • Θερμομόνωση: Το πολυαμίδιο διαχωρίζει το προφίλ του κουφώματος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μέρος. Έτσι εμποδίζεται η μεταφορά της θερμότητας από μέσα προς τα έξω και το αντίθετο. Με αυτό τον τον τρόπο περιορίζεται το κόστος για θέρμανση και ψύξη.

  • Ηχομόνωση: Όλα τα νέα συστήματα αλουμινίου χαρακτηρίζονται από τα υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης που προσφέρουν. Είναι μία πολυτέλεια που μπορούμε να έχουμε σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο.

  • Ασφάλεια: Το πολυαμίδιο βοηθάει το κούφωμα να γίνει πιο στιβαρό. Επίσης η τεχνολογία έχει εξελιχθεί και έτσι στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί μηχανισμοί κλειδώματος για τα κουφώματα οι οποίοι μεγιστοποιούν την ασφάλεια τους.

  • Αισθητική: Τα νέα συστήματα αλουμινίου είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και σχέδια και έτσι καλύπτου και την πιο απαιτητική ανάγκη.

Βασικό είναι να επιλέξετε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο. Στην Galanos energy μπορούμε να βρούμε λύση για όποια ανάγκη και αν έχετε.