Ενεργητικά συστήματα εξοικονόμησης

Συστήματα θέρμανσης - ψύξης
  • Προμήθεια και Εγκατάσταση συστήματος αντλίας θερμότητας. Σε συνεργασία με την DAIKIN, την κορυφαία εταιρία κατασκευής αντλιών θερμότητας αέρα – νερού, μπορούμε να σας παρέχουμε την εγκατάσταση με το κλειδί στο χέρι του νέου σας συστήματος θέρμανσης με χρήση αντλίας θερμότητας. 
  • Σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης. Μπορεί να μην επιτυγχάνουν την εξοικονόμηση των αντλιών θερμότητας, αλλά είναι εξαιρετικές λύσεις σε ορισμένες περιπτώσεις τοπικής ή περιορισμένου χώρου θέρμανσης ή θέρμανσης σε ανοικτό ή τμήμα μή θερμαινόμενου χώρου. Επιπλέον παρέχουν μία εξαιρετική επιλογή για την διακόσμηση του χώρου σας.

  • Γεωθερμικές αντλίες θερμότητας. Από την αδειοδότηση και τις γεωτρήσεις, μέχρι την προμήθεια, κατασκευή και βελτιστοποίηση του συστήματος. 

Έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας

Πρόκειται για συστήματα αυτοματισμού και συγκέντρωσης στατιστικών χρήσης σε κτίρια. Τα συστήματα αυτά, τα οποία μπορεί να είναι καλωδιακά (KNX) ή ασύρματα (Fibaro, DLINK, Aeon Labs), έχουν διπλή λειτουργία.

Φωτισμοσ led
  • Τα LED είναι έχουν ενεργειακή απόδοση της τάξης του 80%-90%. Αυτό σημαίνει ότι 80% της ενέργειας που καταναλώνουν μετατρέπεται σε φως και το υπόλοιπο σε θερμότητα. Οι λαμπτήρες πυράκτωσης κάνουν ακριβώς το αντίθετο, 20% φως και 80% θερμότητα. Αν πληρώνετε 100€ για φωτισμό με παλιούς λαμπτήρες, ουσιαστικά ξοδεύετε τα 80€ για θέρμανση και όχι για φως! 
  • Η διάρκεια ζωής ενός λαμπτήρα ή ενός φωτιστικού LED για 8 ώρες χρήσης καθημερινά, μπορεί να φτάσει τα 17 χρόνια. Αυτό σημαίνει μειωμένη συχνότητα αγοράς λαμπτήρων αντικατάστασης αλλά επίσης μείωση εργατικού κόστους για την αλλαγή των λαμπτήρων και μείωση συχνότητας διακοπών λειτουργίας ενός επαγγελματικού χώρου για τις εργασίες αντικατάστασης.

Η αντικατάσταση του συμβατικού συστήματος φωτισμού του κτιρίου σας με αντίστοιχα συστήματα LED είναι μία επένδυση από την οποία θα εξοικονομήσετε έως και 70% σε κατανάλωση ενέργειας και την οποία επένδυση θα αποσβέσετε σε διάρκεια 6-7 ετών