Οικοδομικές Εργασίες

Ανακαινίσεις Κτηρίων 

Μέσα από την πολύχρονη πορεία της, η Galanos Energy έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών, προσφέροντάς τους την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες. 

Προσαρμοζόμενη στις επιταγές των καιρών και στις πραγματικές ανάγκες του κοινού, η εταιρεία έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στις ανακαινίσεις κάθε είδους κτηρίων.Τα σύγχρονα μέσα σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις σε οποιαδήποτε οικοδομικό πρόβλημα. Διαβάστε Περισσότερα

Ελαιοχρωματισμοί

Αναλαμβάνουμε το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού σας, της πολυκατοικίας σας ή οποιουδήποτε άλλου κτιρίου όπως γραφείων και καταστημάτων.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας μας είναι διαθέσιμο να καλύψει κάθε ανάγκη σας και να ανανεώσει ή να ολοκληρώσει την εμφάνιση του χώρου σας και να δώσει το αποτελέσμα που επιθυμείτε.

Θερμομόνωση Τοιχίων – Ταράτσας

Αναλαμβάνουμε τη θερμομόνωση των τοιχίων σας για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% αλλά και για προστασία από τη ζέστη και το κρύο, ενώ παράλληλα θωρακίζουμε την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου σας από φθορά σοβάδων και επισκευών. 

Η ταράτσα δέχεται διάφορες πηγές θερμικής ακτινοβολίας με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού. Έτσι είναι αναγκαία η θερμική μόνωση για να έχουμε άνετες συνθήκες διαβίωσης αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κτίριο σας.

Χτισίματα – Σοβατίσματα

Ολοκληρώνουμε οικοδομικές εργασίες όλων των τύπων όπως χτισίματα, σοβατίσματα και μερεμέτια παντός είδους. Τα συνεργεία μας είναι πλήρως εφοδιασμένα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Ανάλογα με την περίσταση, χρησιμοποιούμε την αντίστοιχη μέθοδο σοβατίσματος με σκοπό την εξασφάλιση του τελικού αποτελέσματος και τη μακροβιότητα του έργου.

Τοποθετήσεις Πλακιδίων

Η τοποθέτηση πλακιδίων – μαρμάρων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους  είναι μια διαδικασία ικανή να αλλάξει εντελώς την γενική εικόνα ενός χώρου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την  πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, μας κάνει την πρώτη σας επιλογή. Αναλαμβάνουμε επισκευές, τοποθέτηση μαρμάρων, πλακιδίων, ανακαινίσεις, γυάλισμα μαρμάρων και εργασίες συντήρησης για όλους τους χώρους του σπιτιού ή τον χώρο της εργασίας σας και εγγυόμαστε ένα σίγουρο αποτέλεσμα για την οικία σας  ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σιδηρουργικές Εργασίες

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους σιδηρουργικές εργασίες μελετημένες αποκλειστικά για τον δικό σας επαγγελματικό ή προσωπικό χώρο.

Επικοινωνήστε μαζί μασ