Μελέτη και Eγκατάσταση Παροχών Φυσικού Αερίου

Το Φυσικό Αέριο αποτελεί αποδεδειγμένα μια από τις πιο σύγχρονες, φιλικές προς το περιβάλλον, ασφαλείς καθώς και οικονομικές στην κατασκευή και στην λειτουργία τους λύσεις για τις ανάγκες θέρμανσης οποιουδήποτε κτηρίου.

Με την χρήση του φυσικού αερίου για την λειτουργία της εγκατάστασης θέρμανσης καθώς και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης μπορεί να επιτευχθεί οικονομία που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει ακόμα και στο 50% σε σχέση με το πετρέλαιο. Αυτό οφείλεται αφενός στην χαμηλότερη τιμή του φυσικού αερίου και αφετέρου στον πολύ υψηλότερο βαθμό απόδοσης των συσκευών θέρμανσης που λειτουργούν με φυσικό αέριο.

H GALANOS ENERGY αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση δικτύων φυσικού αερίου σε κατοικίες, πολυκατοικίες ή βιομηχανίες.  Οι Μηχανικοί της εταιρείας μας αναλαμβάνουν:

  • Τη Μελέτη φυσικού αερίου για το κτήριο που σας ενδιαφέρει και την υποβολή της στην αρμόδια Υπηρεσία.

  • Την κατασκευή του δικτύου παροχής φυσικού αερίου.

  • Την προμήθεια και εγκατάσταση του επίτοιχου λέβητα φυσικού αερίου ή του επιδαπέδιου ή της συστοιχίας επίτοιχων λεβήτων, σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις.

  • Τη ρύθμιση του εξοπλισμού φυσικού αερίου.
  • Την ενημέρωσή σας για το βέλτιστο τρόπο λειτουργίας της εγκατάστασης.

  • Την παράδοση του έργου, με τις σχετικές εγγυήσεις του εξοπλισμού.

Οι εγκαταστάσεις δικτύων φυσικού αερίου εκτελούνται από εξειδικευμένα συνεργεία, με έμφαση στην ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας μετά την παράδοση του έργου αποτελεί βασικό στοιχείο και κανόνα της επαγγελματικής μας νοοτροπίας.

Επικοινωνήστε μαζι μασ