Εξοικονομώ 2021

Το πρόγραμμα “Εξοικονομώ 2021”, ειναι η εξέλιξη του γνωστού προγράμματος “Εξοικονoμώ Αυτονομώ (2020)”, το οποίο σας παρέχει επιδότηση εως και το 75% της συνολικής δαπάνης που θα πραγματοποιηθεί για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας.

Το νέο πρόγραμμα αποσκοπεί στην ενεργειακή αναβάθμιση 50.000 κατοικιών με έμφαση στα φτωχά νοικοκυριά, καθώς και τις περιοχές που αντιμετωπίζουν δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες.

Οι αιτήσεις θα αξιολογούνται με μοριοδότηση ενεργειακών, οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, το ποσοστό ενίσχυσης θα φθάνει έως 75%!

Ποσοστά Επιδότησης Ανά Κατηγορία Εισοδήματος:

Τα ποσοστά επιχορήγησης για το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 φτάνουν έως και το 75% και κλιμακώνονται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος.

Σε περίπτωση όπου η χρήση κατοικίας γίνεται από τον αιτούντα (ιδιοκατοίκηση), το ποσοστό επιχορήγησης είναι κλιμακωτό ανά εισοδηματική κατηγορία, όπως φαίνονται στον παρακάτω πίνακα

Σε περίπτωση όπου η χρήση κατοικίας γίνεται από πρόσωπο διαφορετικό από τον αιτούντα (δωρεάν παραχώρηση/ενοικίαση), το ποσοστό επιχορήγησης είναι σταθερό και ανεξάρτητο εισοδηματικής κατηγορίας, με ποσοστό 40% Επιχορήγηση.

Για αιτήσεις πολυκατοικίας, όταν συμμετέχει το σύνολο των χιλιοστών της Πολυκατοικίας, προβλέπεται πρόσθετη επιχορήγηση (bonus) +10% στο προβλεπόμενο ποσοστό επιχορήγησης του κάθε συμμετέχοντος διαμερίσματος.

H εταιρεία μας, συνεχίζοντας την ιστορική της δραστηριότητα στα πλαίσια των προγραμμάτων Εξοικονομώ, παρέχει την κάλυψη όλων των απαραίτητων υπηρεσιών για την ολοκλήρωση του προγράμματος, όπως

  • Αντικατάσταση κουφωμάτων με θερμοδιακοπτόμενα αλουμινία ή PVC
  • Προμήθεια & εγκατάσταση συστημάτων Θέρμανσης – Ψύξης (όπως αντλίες θερμότητες, λέβητες/καυστήρες φυσικού αερίου κτλπ.)
  • Συστήματα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης (όπως ηλιακό θερμοσίφωνας κτλπ.)
  • Θερμοπροσόψεις & παντώς τύπου μονώσεων
Επικοινωνήστε σήμερα κι ολας μαζί μας ώστε να δούμε μαζί και αξιολογήσουμε το έργο σας!