Κλιματιστικά 

Ο Κλιματισμός σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το τέλειο περιβάλλον για εσάς, με την σωστή θερμοκρασία και ευχάριστα επίπεδα υγρασίας. Τα σύγχρονα κλιματιστικά παράγουν καθαρό φρέσκο αέρα, αφυγραίνουν την ατμόσφαιρα και αποτρέπουν την εμφάνιση μούχλας. Και όλα αυτά χωρίς ρεύματα αέρα και θόρυβο.

Οι αρχή λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού είναι η εξής:

Aπορρόφηση ενέργειας από ένα σημείο και απελευθέρωσή της σε άλλο σημείo.

Για τη διαδικασία αυτή απαιτείται μια εσωτερική μονάδα, μια εξωτερική μονάδα και σωληνώσεις από χαλκό για τη μεταξύ τους σύνδεση. Το ψυκτικό υγρό ρέει από τη μια μονάδα προς την άλλη διαμέσου των σωληνώσεων. Το ψυκτικό είναι αυτό που απορροφά την ενέργεια στη μια μονάδα και την απελευθερώνει στην άλλη.

Πόσο απαραίτητη είναι σήμερα η χρήση ενός συστήματος κλιματισμού;

Η καθημερινή ποιότητα ζωής, καθορίζεται απόλυτα από την ποιότητα της ατμόσφαιρας στην οποία ζούμε και του αέρα που εισπνέουμε.

Ειδικά σε αστικά κέντρα μεγάλης συγκέντρωσης ατμοσφαιρικών ρύπων και σε χώρες με έντονες κλιματολογικές μεταβολές, όπως η Ελλάδα, η καθαρότητα και η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό την διάθεση, την παραγωγικότητα και την υγεία μας.

Ένα ποιοτικό, σωστά εγκαταστημένο και συντηρημένο κλιματιστικό επαναφέρει την εσωτερική θερμοκρασία σε ευχάριστα, φυσιολογικά επίπεδα, εξασφαλίζει την ασφαλή περιεκτικότητα της ατμόσφαιρας σε υγρασία και απομακρύνει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς από τον αέρα που εισπνέουμε.

Η Galanos Energy διαθέτει έμπειρους τεχνικούς και αδειούχους ψυκτικούς οι οποίοι αναλαμβάνουν την ολoκληρωμένη εγκατάσταση της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας η οποία:

  • Πρέπει να βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο που αερίζεται επαρκώς

  • Πρέπει να προστατεύεται από την ακτινοβολία του ήλιου

  • Πρέπει να τοποθετείται λίγο πιο χαμηλά από την μονάδα που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, είτε καρφωμένη στον τοίχο, είτε πάνω σε πλαστική βάση