ΡΕΥΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ MAXI 50

Μόνο για Φοιτητές!

Είσαι φοιτητής; Δώσε όλη την ενέργεια στη σχολή σου και άσε την ενέργεια του σπιτιού σου… πάνω μας!

Επιλέγοντας το πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50, εξασφαλίζεις τη χαμηλότερη τιμή Ρεύματος στην αγορά με 50% έκπτωση συνέπειας για το φοιτητικό σου σπίτι και δωροεπιταγή Vodafone αξίας 80€ για Smartphone ή Tablet !

Δωροεπιταγή Vodafone αξίας 80€

Μαζί με κάθε νέα σύνδεση στο πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50, δικαιούσαι μια δωροεπιταγή αξίας 80€, την οποία μπορείς να εξαργυρώσεις στα καταστήματα Vodafone.

Μπορεί να εξαργυρωθεί μία δωροεπιταγή ανά συναλλαγή, αφορά αποκλειστικά τα φυσικά καταστήματα της Vodafone και έχει ισχύ μέχρι και 2 μήνες από την ενεργοποίηση της σύνδεσης.

Η διαδικασία είναι απλή!

1. Κάνε αίτηση για Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50 ή Ρεύμα Φοιτητικό Νυχτερινό Maxi 50

2. Μόλις ολοκληρωθεί η εκπροσώπησή σου στην εταιρεία μας, θα λάβεις ένα SMS με έναν μοναδικό κωδικό για τα καταστήματα της Vodafone

3. Με την λήψη του SMS, μπορείς να εξαργυρώσεις τον κωδικό σου την ίδια κιόλας ημέρα σε οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone!

Μάθετε περισσότερα

– Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο κάτω μέρος της σελίδας για να σας καλέσουμε εμείς ή ελάτε στο καταστήμα μας για να επιλέξουμε μαζί το πρόγραμμα που σας ταιριάζει!

Με κάθε νέα σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος για το φοιτητικό σου σπίτι, απολαμβάνεις και επιπλέον μοναδικά προνόμια όπως:

– Μηδενική εγγύηση με την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής

– Δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως επείγουσα τεχνική βοήθεια για το σπίτι και ασφάλιση περιεχομένου

Ποιος δικαιούται το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα αφορά πελάτες που έχουν φοιτητική ιδιότητα κατά την ημερομηνία αίτησης. Η φοιτητική ιδιότητα χρειάζεται να αποδεικνύεται μέσω φοιτητικής ταυτότητας (πάσο). Το πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50 μπορεί να αποδοθεί μόνο σε μία παροχή ανά φοιτητική ταυτότητα (πάσο).

Πάτησε εδώ για να δεις τις αναλυτικές χρεώσεις και τους όρους του προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος Ρεύμα Φοιτητικό Maxi 50

Οι Χρεώσεις αφορούν στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εφόσον δεν ενεργοποιηθεί ρήτρα αναπροσαρμογής και δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Μάθετε περισσότερα για την ρήτρα αναπροσαρμογής εδώ.

Συμπλήρώστε τη φορμα επικοινωνιασ και θα σασ καλέσουμε