ΡΕΥΜΑ ΟΙΚΙΑΚΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ MAXI 50

Επική Έκπτωση Συνέπειας 50%, με 20% έκπτωση στο πάγιο και 3 μήνες Δωρεάν Ρεύμα!

Επιλέγοντας το πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Ρεύμα Οικιακό Νυχτερινό Maxi 50, εξασφαλίζετε ΚΑΙ τη χαμηλότερη τιμή νυχτερινού ηλεκτρικού ρεύματος στην αγορά με έκπτωση συνέπειας 50% ΚΑΙ 20% έκπτωση στο πάγιο ΚΑΙ δώρεαν κατανάλωση για 3 μήνες!!!

Απολαύστε άνεση στην κατανάλωσή σας και ξενοιάστε με την πλέον προνομιακή νυχτερινή τιμή κιλοβατώρας στην αγορά.

Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα Ρεύμα Οικιακό Νυχτερινό Μaxi 50 είναι απαραίτητη η ύπαρξη νυχτερινού μετρητή.

Μοναδικά Προνόμια

Με το πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Ρεύμα Οικιακό Νυχτερινό Maxi 50 απολαύστε τη χαμηλότερη νυχτερινή τιμή κιλοβατώρας (kWh) στην αγορά αλλά και επιπλέον μοναδικά προνόμια όπως:

– Maximum Έκπτωση Συνέπειας 50%, με την έγκαιρη εξόφληση του λογαριασμού σας, σε κάθε λογαριασμό!

– 20% έκπτωση στο πάγιο

– Δώρο η κατανάλωση 3 μηνών*

– Μηδενική εγγύηση με την ενεργοποίηση πάγιας τραπεζικής εντολής

– Δωρεάν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως επείγουσα τεχνική βοήθεια για το σπίτι και ασφάλιση περιεχομένου

Δωρεάν Κατανάλωση τον 8ο, 16ο, και 24ο μήνα κατανάλωσης με Πολιτική Ορθής Χρήσης | Ημέρας: 175kWh/30 μέρες | Νύχτας: 75kWh/30 μέρες

Μάθετε περισσότερα

Ενημερωθείτε και αποκτήστε το πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος Ρεύμα Οικιακό Νυχτερινό Maxi 50, με την χαμηλότερη νυχτερινή τιμή στην αγορά, με τους εξής τρόπους:

Πατήστε εδώ για να δείτε τις αναλυτικές χρεώσεις και τους όρους του προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος Ρεύμα Οικιακό Νυχτερινό Maxi 50.

Οι Χρεώσεις αφορούν στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εφόσον δεν ενεργοποιηθεί ρήτρα αναπροσαρμογής και δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Μάθετε περισσότερα για την ρήτρα αναπροσαρμογής εδώ.

– Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο κάτω μέρος της σελίδας για να σας καλέσουμε εμείς ή ελάτε στο καταστήμα μας για να επιλέξουμε μαζί το πρόγραμμα που σας ταιριάζει!

Συμπλήρώστε τη φορμα επικοινωνιασ και θα σασ καλέσουμε