Η Τεχνολογία Flash Streamer της DAIKIN εξουδετερώνει το νέο κορωναϊό (SARS-CoV-2) μετά την έκθεση του σε αυτή για 3 ώρες

Η εταιρεία DAIKIN ως Παγκόσμιος Ηγέτης στο Ιδανικό Κλίμα εστιάζει εδώ και χρόνια στη μελέτη και ανάπτυξη λύσεων που διασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα αέρα για όλους τους χώρους. Η τεχνολογία Flash Streamer, που αναπτύχθηκε από την εταιρεία το 2004, εξουδετερώνει τα παθογόνα σωματίδια που κατακρατούνται στο ηλεκτροστατικό φίλτρο HEPA υψηλής απόδοσης. 

Μετά από έρευνα που διεξάχθηκε από την Daikin Industries Ltd (Ιαπωνία) σε συνεργασία με τον καθηγητή Shigeru Kyuwa από το Τμήμα Βιοϊατρικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Τόκιο και μια ομάδα έρευνας από το Τμήμα Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Επιστημών της Οκαγιάμα αποδείχτηκε ότι η τεχνολογία Flash Streamer της Daikin εξάλειψε με επιτυχία περισσότερο από το 99,9% του νέου κορωναϊού (SARS-CoV-2) μετά την έκθεση του ιού σε αυτή για 3 ώρες.

Τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος έδειξαν ότι:

  • Η εκκένωση Flash Streamer απενεργοποίησε το 93,65% του κορωνοϊού (SAR-CoV-2) μετά από χρόνο ακτινοβόλησης 1 ώρας
  • Η εκκένωση Flash Streamer απενεργοποίησε το 99,97% του κορωνοϊού (SAR-CoV-2) μετά από χρόνο ακτινοβόλησης 3 ωρών
Οι δοκιμές που περιγράφονται αφορούν μόνο στην πατενταρισμένη τεχνολογία Streamer. Οι επιπτώσεις προϊόντων που είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία Streamer ή οι επιπτώσεις στο πραγματικό περιβάλλον χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν.

Πηγή: «Έκθεση μελέτης σχετικά με την επίδραση απενεργοποίησης της γεννήτριας ιόντων πλάσματος (Daikin Streamer) στον SARS-CoV-2» που αναδιατυπώθηκε από τον Shigeru Morikawa, Τμήμα Κτηνιατρικής, Μαθήματα Μικροβιολογίας, Πανεπιστήμιο Οκαγιάμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *