Ανακαινίσεις Κτηρίων

Μέσα από την πολύχρονη πορεία της, η Galanos Energy έχει κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών, προσφέροντάς τους την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες. 

Προσαρμοζόμενη στις επιταγές των καιρών και στις πραγματικές ανάγκες του κοινού, η εταιρεία έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στις ανακαινίσεις κάθε είδους κτηρίων.

Τα σύγχρονα μέσα σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις σε οποιαδήποτε οικοδομικό πρόβλημα.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και προσιτές προτάσεις για την ολική ή επί μέρους ανακαίνιση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους τεχνίτες κάνουμε πραγματικότητα το όραμα των πελατών μας και εγγυόμαστε λειτουργικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Αξιοποιώντας λοιπόν τις γνώσεις μας, γνωρίζοντας στη πράξη το αποτέλεσμα των ενεργειακών εφαρμογών, επεκτείναμε την δραστηριότητα μας σε ενεργειακές εφαρμογές σε υφιστάμενα κτήρια για να εξοικονομούν οι ιδιοκτήτες τους αρκετά χρήματα από τις δαπάνες τους για θέρμανση και ψύξη.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα των ανακαινίσεων περιλαμβάνουν:

  • την αποτύπωση των χώρων,
  • όλες τις απαιτούμενες μελέτες εφαρμογής,
  • τον προϋπολογισμό με βάση τις μελέτες που έχουν εκπονηθεί,
  • το χρονικό προγραμματισμό όλων των εργασιών και
  • την κατασκευή από τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας μας.

Για όλες τις εργασίες στην ανακαίνιση σπιτιού χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, εφόσον έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες χρόνων με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς. Είμαστε άτομα τα οποία παρέχουν τις υπηρεσίες τους με συνέπεια, επαγγελματισμό, σεβασμό στο χώρο σας και άριστη συσχέτιση τιμών και παρεχόμενων υπηρεσιών. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς καθώς και μια ομάδα συνεργατών αποτελούμενη απο αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικής διακόσμησης είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Η εταιρεία μας προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε.

Εκμεταλλευτείτε το Ανανεωμένο Πρόγραμμα “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” και επωφεληθείτε από ποσοστά κρατικής επιδότησης που φτάνουν μέχρι και το 70% της δαπάνης.